Allmänt

Vanligheternas vanligheter

En helt vanlig dag på jobbet:

  1. En medarbetare frågade om jag sett till en annan (namngiven) medarbetare. Jodå, för en dryg månad sedan, då denne slutade hos oss…
  2. Jag anstränger mig för att prata med munnen stängd (!) p g a hiskliga mängder vitlök i köttfärslådan jag åt till lunch.
  3. En junior – inte min – ringde min (privata) mobil för att fråga om lediga jobb inom en viss kategori. Jag hänvisade till den kategorins chef, som heter nästan detsamma som jag. (Vi får ibland varandras post eller telefonsamtal. Oftast inte på våra privata nummer, dock.)
  4. Min chef kan inte läsa min handstil. Inte jag heller. Vi får leva i ovisshet om vad jag skrev, egentligen. Förhoppningsvis inget viktigt.

Jag längtar tills arbetsdagen är slut. Grillningen ikväll är inställd p g a kallt väder, det blir alltså färdiglagad mat inomhus istället. Tipsrundan ska ändå sättas upp och alla ska tvingas gå den. Den måste ta minst en timme, då jag bokat in tid för servering av maten.

Helst skulle jag vilja fortsätta min date med Harry Hole under kvällen, men efter inte-grill-kvällen måste jag kolla hur det går för mina flitiga syskon, som städar ur farsans lägenhet på äldreboendet bredvid mitt hus. Han får nämligen flytta till det andra boendet idag, dit morsan redan är flyttad.

[tags]vanlig dag på jobbet, grillkväll, flyttstädning[/tags]

2 kommentarer på “Vanligheternas vanligheter”

Kommentarer är stängda.