Allmänt, Foto

Marknadsgodis

Syltkakor

Det råkar vara höstmarknad precis den här helgen. Just när jag har dåligt i ryggen… 🙁 Håhå jaja. Nå, istället för att köpa marknadsgodis, har jag bakat (kors i taket!) godsaker. Jag blev så himla sugen på något gott!

Den ojämna bortplockningen av kakor beror på att jag tog de fulaste först, där sylt runnit ut åt alla håll och de som blivit mest brunbrända. Med lite tur hinner jag äta upp alla kakorna själv innan någon kommer, så jag måste bjuda bort dem. 😉

Även om jag inte orkar gå på marknaden så gör jag av med pengar ändå. Har betalat räkningarna. 🙄 Ellos har förstås skickat mig ett Enastående Erbjudande även denna helg, men det tror jag att jag struntar i. (Observera: t-r-o-r. Det kan bli en rejäl shoppingrunda online innan helgen är över.)

Jag håller på att gnaga mig igenom ett par böcker; den på mobilen och – framför allt – den på surfplattan. Där tar snart tvåveckorserbjudandet slut så jag måste börja betala för tjänsten, och jag tänker bara ta tidningarna till att börja med. Ska bara bli färdig med boken jag börjat med, så kan jag släppa den boktjänsten sedan.

[tags]höstmarknad, syltkakor, ryggskott, onlineshopping, böcker[/tags]