Allmänt, Foto

Getingstick

Getingstick

Under helgen har A upptäckt att han INTE är allergisk mot getingstick… Så går det när getingarna blir höstknäppa och börjar surra runt huvudet på folk. Själv bryr jag mig inte om getingar, viftar eller bråkar inte alls med dem, och har – peppar, peppar – aldrig blivit stucken. Än.

Annars har jag knaprat värktabletter, som gjort mig trött och gett mig mardrömmar, under helgen men nu är jag i hyfsad form. Ont krut förgås inte så lätt. 😉 Vem vet – idag kanske jag kan ställa upp kokboken på hyllan i skåpet? Det gick inte igår, då jag måste använda en arm till att stödja mig mot köksbänken för att inte vika mig dubbel av smärta när jag lyfte den andra armen. Det kanske går bättre idag?*

Kokböcker, förresten – är det något ni använder alls nuförtiden? Oftast googlar jag nya recept (med varierande resultat) men just det jag behövde igår var ett gammalt favoritrecept. Jag har kastat de flesta urklippta recept jag samlat på mig under årens lopp, endast ett fåtal favoriter blev kvar. (Och de har jag bakat/ lagat så ofta att jag inte behöver receptet, egentligen.)

[tags]getingstick, värktabletter, ryggskott, kokböcker, recept[/tags]

*) Mina kokböcker står uppradade på hyllan, så de andra böckerna har glidit iväg där den aktuella kokboken skulle in. Jag behöver två händer då; en för att hålla undan de andra böckerna, en för att stoppa in boken.