Allmänt

Jorå

Jag tvättar. Och tvättar. Och tvättar. Snart ser jag tvättstugegolvet igen! 😉

Däremot viker jag inte tvätt, men vilken dag vecka månad som helst… 🙄

Dagens bok är ”En ond liten handling” av Elizabeth George, som jag läser som e-bok. Tyvärr vill inte Bokus visa sig för mig ikväll (sidan bara hänger sig, står och tuggar på samma ställe) så ni får söka själva efter en bättre beskrivning.*

Det är lugna dagar här hemma under semestern. Jag går inte ut så hårt med allt-som-ska-göras-när-jag-är-ledig utan jobbar i väldigt långsam takt. Till exempel körde jag diskmasken igår. Med lite tur kanske jag tömmer den ikväll. Eller imorgon.

Däremot händer det saker på jobbet, sådant som gör att jag jättegärna skulle vilja besöka fikarummet för att höra senaste skvallret… Men var sak har sin tid. Jag är snart på plats igen. Nu ska jag ägna mig åt att vara ledig.

Det kliar lite i shoppingfingret idag. Jag har inte tryckt på någon ”Köp”-knapp på länge. Tänk om jag skulle kika förbi på alla reor jag fått SMS och e-post om…? En del reor kan jag kolla lite lätt på… Bara kolla lite. En aning. 😉

[tags]tvätt, Elizabeth George, En ond liten handling, lat, semester, rea[/tags]

*) Lite irriterande är att många ord, meningar och uttryck på italienska sprängs in i texten. Det är väl för att göra läsningen mer ”autentisk” (boken utspelar sig i Italien) – men för mig, som inte kan ett ord italienska, är det bara störande.