Allmänt

Jag borde lärt mig

Ni vet, det här med semester: att vara ledig, koppla bort alla tankar på arbetet, slippa jobbet…?

Just nu surar jag rejält åt mig själv som inte förutsett vissa situationer som kan uppstå på jobbet. Det är fjärde dagen den här veckan som någon ringer och behöver min hjälp i ett eller annat ärende. Inte så avancerat, tar inte många minuter, men ändå – jag ska ju vara ledig?!?

Jag grämer mig mest över att jag inte förutsett dagens ärende, så jag kunnat förbereda dem för det. Samtidigt var det ett väldigt udda fel som uppstått. Jag kunde inte tro att någon skulle råka ut för just det.

Nåja. *rycker på axlarna* Åter till tvätten. Ska kanske byta om från morgonrock & pyjamas först? (Klockan är halv 2. Är det ens lönt att byta om?)

Jag har gått ut hårt med tidsomställningen den här veckan. I fredags (midsommarafton) vaknade jag – som vanligt – vid halv 6, sedan har morgnarna förskjutits så i morse vaknade jag halv 11… Lagom till lunch, nästan. 😉

[tags]jobb, semester, sovmorgon[/tags]

2 kommentarer på “Jag borde lärt mig”

  1. Om jag blir störd på jobbet när jag har semester, så har jag avtalat att få tillbaka en semesterdag för varje kontakt de tar med mig per telefon. Bwahahahah! Mitt semesterkonto är enormt.

    1. Åååhhh! *sliter mitt hår i förtvivlan* Varför har inte jag det? Det är ännu en sak att tänka på innan nästa semester. *noterar* 😉

Kommentarer är stängda.