Allmänt, Foto

Torkvinda

wpid-20140724_122122.jpg

Höjden av slöhet är väl att jag inte ids ta en ny bild av torkvindan i år. Det är ju ändå samma tvätt som hänger på den – inga nyheter där. Det enda nya är faktiskt själva torkvindan, men har man sett en så har man sett alla. Ungefär.

Torkvädret står som spön i backen, eller nästan, i alla fall. Det är soligt, men blåser för lite. Tvätten torkar ju ändå, men jag önskar lite mer blåst. Inte bara för tvätten, utan för myggen… Trots sol & värme häckar jag inomhus, då myggen gör sitt bästa för att punktera varje hudyta de hittar på mig när jag går ut.

OK, där ljög jag lite grann. Det är för att… *ta-daa* …ljugarbänken tagits fram idag! Till slut! Därför håller jag på och laddar in en binge olästa e-böcker till min läsplatta, så jag ska ha något att roa mig med i den härliga skuggan under björkarna. Passar på att ladda batteriet i plattan också, när den ändå är inkopplad till en strömkälla.

Igår var jag en snabb sväng och handlade. Köpte mest meloner, då de var på extrapris och är perfekt sommarmat. De passar både som godis och salladsingrediens, beroende på humör.

Ojojoj. Jag gruvar mig redan för hur jag ska orka upp tidigt på måndag morgon. Verkstaden ville ha bilen redan kl 07:00, denna okristliga tid (när man har semester). I morse steg jag upp 11 – det var nätt och jämt jag hann börja med morgonkaffet före 12…

[tags]torkvinda, tvätt, sol, mygg, ljugarbänk, läsplatta, e-böcker, melon, semester[/tags]

2 kommentarer på “Torkvinda”

Kommentarer är stängda.