Allmänt

Nattgäst

Säsongens första övernattning av A har kommit! 🙂

Han jobbade sent igår, och skulle börja tidigt i morse, så han frågade om han kunde sova hos mig i natt. Jodå, det gick bra – han fick t o m sova i sitt gamla rum! 😆

Visst hade han kunnat köra hem till Byn, men nu blev det så här. Mamma pjåskar ju gärna lite extra med honom 😉 och han fick sova lite längre än han hade kunnat göra hemma hos sig.

Tyvärr hade Hotell Snigelskalet väldigt tomt i kylen, eftersom husfrun ska handla idag efter jobbet – kanske eventuellt inte förrän imorgon – så det blev ingen room service eller hotellfrukost. (Husfrun själv lever på kaffe och cigaretter på morgnarna.)

Jag fick lite klagomål om att det varit kallt i rummet under natten, men jag har dragit ner värmen i alla rummen på vinden. Två står med stängda dörrar* (gäst- respektive skrotrummet) och i mitt eget sovrum står fönstret öppet. B brukar varna i god tid att de är på väg att sova över, så jag hinner dra upp värmen innan de kommer.


*) För att undvika allt för mycket katthår i gästsängarna, brukar jag stänga dörrarna till de två sovrum jag inte använder själv. Det räcker med det katthår som samlas i min egen säng.

4 kommentarer på “Nattgäst”

    1. Ja, jag sover bäst själv om det är ordentligt svalt i rummet. Inte han, tydligen. Så synd, då. 😉

Kommentarer är stängda.