Allmänt, Foto

Nämen

Ojdå, jag råkade visst impulsshoppa online lite grann under helgen…! 😉 Nu har paketet kommit – men allt var inte med?!?

Jag beställde nämligen även ett s k plånboksfodral, passande till mobilen, men det fanns inte i paketet. Därför ska jag ringa kundtjänst när de öppnar, för ingenstans i de bekräftelsemail jag fått står att försändelsen är delad på två leveranser. Det står att det kan bli så, men ingenting visar att det blev så.

Efter en stunds övervägande igår, medan jag åt min uppvärmda middag, bestämde jag mig för att inte sätta igång den nya mobilen förrän till helgen. Jag vill inte riskera att bli utan a) kontakter, b) favoritappar eller c) väckare under arbetsveckan.

Givetvis försökte jag bräcka A med min nya mobil, eftersom han också nyligen har köpt en ny. Självklart hade han en S9+, snäppet vassare än min. Nåja, jag är glad och nöjd ändå! 🙂

UPDATE
Jag har kollat med kundtjänst, och mobilfodralet kommer nästa vecka. Jag får klara mig till dess. *väntar* Under helgen  – redan ikväll! – ska jag sätta igång den nya mobilen, med allt vad det innebär; flytta över kontakter, installera appar, uppdateringar, nya finesser, m m.

2 kommentarer på “Nämen”

    1. Tack! Jag längtar till ikväll (fredag), då jag ska börja sätta igång den, flytta över mina kontakter, upptäcka alla finesser, m m. 🙂

Kommentarer är stängda.