Allmänt

Bra start på veckan

Jaa-happ. Måndag. Det säger väl allt?

  1. Dagen började med att jag var insnöad, både bildligt och bokstavligt. Ingen hade varit och skottat sent igår kväll eller tidigt i morse!?! Jag paniksände ett SMS till min traktorkille, så det löste sig snabbt.
  2. Jag behövde bara finputsa lite grann med spaden; slutet av gången framför bron och lite framför garageporten.
  3. Väl ute i garaget, så vägrade min bil att starta. Jag hade behövt sätta på batteriladdaren när jag kom hem i fredags, men tänkte inte så långt.
  4. Med lite hjälp av batteriladdarens starthjälpfunktion fick jag till slut igång Speedy, så jag kunde ta mig till macken – jag var utan cigg. 😯
  5. Sedan körde jag broarna runt, för att ha hopp om att någonsin få igång bilen igen utan starthjälp.
  6. Väl framme vid jobbet fick jag leta efter en parkering, eftersom snödrivorna tornade upp sig överallt. Det har verkligen kommit mycket snö under helgen, runt 60-70 cm!

Nu ska jag försöka få iväg ett gäng fackliga reseräkningar jag samlat på mig sedan i höstas. Förhoppningsvis har jag inte redan skickat in dem. Det är lite irriterande, jag får bara meddelande från facket att de betalt ut en reseräkning åt mig, men inte vilka datum den gäller. Nåja, jag får betalt, men vet inte för vad. 😉

UPDATE
Som om jag inte hade tillräckligt att göra, har jag lovat bort mig till en annan avdelning hela fredagen. 🙄 Det finns inget annat alternativ, jag måste gå in där. Dock har jag meddelat vilka sysslor jag inte tänker göra, så får de ta mig som jag är.