Allmänt

Tur

Vilken tur att jag har simningen att använda mig av när stegen i tävlingen ska räknas ihop! Folk pratar om 10 000 steg om dagen som ett ideal, själv är jag nöjd om jag får ihop så många på en vecka. OK, där överdrev jag förstås, men det tar nog ett par dagar att skrapa ihop så många steg. Tur att vi inte tävlar individuellt! Då skulle jag bli tvungen att börja promenera.

Jag har börjat fundera på nya skor. Dels ett par nya jogging-/ promenadskor, dels ett par vita sommarskor till bröllopet jag är bjuden på i sommar. Kläderna till det evenemanget är klara – jag har t o m två alternativ att välja mellan – men skor har jag inte börjat jaga än. Det känns inte så lockande att börja kolla på sommarskor när snön fortfarande ligger halvmeterdjup.

Den stora frågan är – förstås – om jag måste köpa en ny handväska också? Visst känns det som att jag skulle behöva en, men jag vet att jag inte kommer att nöja mig med en. Nej, jag måste förstås ha två nya väskor – en större väska till vardags och en mindre till festligheter. (Precis som om jag springer ute på festligheter jämt och ständigt…)

Väskorna kanske är en utgift jag kan klara mig utan, om jag kollar igenom mitt förråd av väskor så kan det finnas någon jag kan använda. Jag vet att jag har minst två oskulder (helt orörda) bland väskorna, frågan är bara om någon av dem passar det syfte jag behöver dem till. Dessutom kommer det ju ständigt nya modeller att lockas av…

Ja, vadå? Vi har alla våra olika laster. Min är väskor.

[tags]promenader, skor, handväskor[/tags]