Allmänt

Utmattad

Jag var fullständigt utmattad igår kväll. Det berodde på flera saker, men poängen är att jag somnade som en stock före Idol och har sedan sovit hela natten i ett svep. Har inte ens varit upp på toabesök, vilket är en bedrift i sig, då jag äter vätskedrivande piller.

Igår var jag och handlade, och har därmed dagens middag förberedd i kylen. Det kommer att bli thaikyckling á la Mrs Cheng, d v s kycklingfiléer med diverse burkingredienser. Lättlagat och gott.

Snart har jag tänkt börja simma i badhuset igen. Just nu har jag fruktansvärt dålig kondition. Promenader eller stavgång skulle också hjälpa mig få fart på fläsket, för att inte tala om att gå ner i vikt. Jag skulle behöva träna mer, verkligen.

Under sommaren som gått har jag blivit fetare än någonsin. I takt med att jag blir tyngre, får jag svårare och ondare att röra mig. Problem med fötter, knän och höfter sätter inte fart på motivationen att motionera, precis. Simning är ett bra alternativ, då vattnet bär upp min vikt, så belastningen inte blir så stor på lederna.

[tags]utmattad, middag, träning, simning[/tags]

3 kommentarer på “Utmattad”

  1. Usch – det ÄR inte roligt när man hamnar i den där onda cirkeln, det är för jobbigt att röra sig, men det blir inte bättre om man inte rör sig. Håller en tumme

  2. Jag vill också börja simma. Finns det något dispenspass så man slipper tränga in sig där samtidigt som alla andra? Kan man muta kommunen? 😀

  3. Asta: Tack! Jag måste verkligen försöka ta tag i det här nu.

    Therese: Du behöver inte vara blyg! Törs jag bada, så törs du! 😉

Kommentarer är stängda.