Allmänt

Myspys

Jag har fått ha lite myspys med gossarna, både igår och i morse. Tyvärr hinner de starta hemåt (med mellanlandningar efter vägen) innan jag går på lunch, men det var så roligt att få se dem i all fall. 🙂

Vi spelade Fia igår, med både knuff och blockering. Det tog bara ett par psykbryt och lite tankearbete innan vi var färdiga – A vann! Jag passade på att fota lite medan de började spela (och alla var sams…) och lade upp bilder på FB. Där fick fotot med A på dubbelt så många gillanden som hela själva inlägget. Han har nog en egen fanclub. 😉

Även denna dag är fylld av möten, men inte lika många och långa som de var igår. Jag for som ett yrväder fram och tillbaka mellan olika sammanträdesrum och hann knappt ta lunch; det var nästan så att jag stod med jackan på och åt vid spisen (varm korv) för att hinna tillbaka i tid… Idag är det gluggar mellan mötena, så jag hinner nog t o m hämta kaffe mellan varven.

UPDATE
Woo-hoo! En tusenlapp tillbaka på skatten! Yee-haah! 😉