Allmänt

Tjolahopp

Självklart iddes jag inte fara och handla igår, så jag fick försöka klara gårdagskvällens TV-äventyr (”Oak Island”) utan något gott att tugga på. Det betyder att det förstås fanns sådant jag kunnat ställa i ordning att tugga på (läs: morotsstavar 🙄 ) men jag önskade mig något betydligt godare, så det fick vara. Ja, ja. Jag överlevde kvällen, men idag ska jag handla, så jag kan bunkra upp med gott-att-tugga-på inför kvällens dubbelavsnitt av ”Outlander”. 😆

Vädret är ca 4-5 minusgrader och ingen blåst att tala om, så det känns betydligt varmare än igår. Då blåste det isande vindar genom märg och ben, men idag är det bättre. Min kollega A tänker försöka hinna med friskvård (i form av promenad) under dagen, eftersom den runda hon planerat igår ställdes in p g a den kalla vinden.

Till min stora glädje har jag nu ytterligare två efterlängtade böcker på min att-läsa-lista; dels den nya Harry Hole, dels ska jag försöka ta mig igenom den senaste Milleniumboken. Ja, jag ska inte läsa dem, jag ska lyssna på dem, och då gör uppläsaren stor skillnad. Bra uppläsare = det går som en dans, dålig uppläsare = jag stänger av och struntar i boken, hur efterlängtad den än är.

UPDATE
Åååhhh nejjj – lunchkoman försöker slå klorna i mig! 😯 Det har jag absolut inte tid med idag! Tidigare planerade jag att rymma hemifrån från jobbet så fort telefontiden var över, men så hittade jag ett viktigt möte jag var inbokad på. Jaha. Jag får härda ut ett tag till, men sedan ska jag ila iväg till affären och handla. Idag är det verkligen dags!