Allmänt

Julfest

Vi har haft en liten julfest på jobbet. Det var glögg & pepparkakor, små julklappar man fick välja mellan, fruktkorgar, tända ljus och allmänt trevlig stämning. 🙂

Många har tagit ledigt dagarna mellan jul och nyår (och trettondagen), men inte jag. Inte i år. Dels har jag nyligen varit ledig, dels har jag inget särskilt jag ska vara ledig för: inga långväga gäster eller eget långresande. (Jag får gäster, men inga som ska bo hos mig.)

Då måndag är hel arbetsdag, men tisdag bara halv, så blir det ändå en lång ledighet över julen. Den ska jag tillbringa så mycket som möjligt i morgonrock och tofflor. 😉 Just nu – peppar, peppar – har ingen i min närhet drabbats av magsjuka, så jag verkar klara mig från den.

Under den kommande helgen ska jag köpa hem det jag behöver till julbordet, då jag hittills bara köpt sådant som inte är ”färskvaror”. Julklapparna har jag också tänkt fixa. OK, jag kunde ha varit ute i god tid med dem, men då är det ju ingen sport. 😉

[tags]jul, julstämning, julfrid[/tags]