Allmänt

Skumt

Det är något skumt med telefonerna idag: de är alldeles tysta!

I och för sig är det skönt, man får gjort undan mycket då ingen ringer och stör, men ändå. Det känns som… Jag vet inte, något olycksbådande, kanske? 😕

Talade med A igår. Han orkade inte komma förbi, men skulle kanske visa sig under veckan. Jag har en present åt honom, som den älgjägare han är. 😉

B träffar jag på fredag, då jag ska till L. Dessutom – det hade jag glömt – ska jag till L på tisdag nästa vecka, då med jobbet. Med lite tur och skicklighet hinner vi kanske träffas då också, B och jag? Om hon har tid och lust… Vi får väl se.

Jag har redan räknat ut att det jag shoppar på fredag (ett eller annat plagg lär det bli) kan jag ta tillbaka på öppet köp under tisdagen, ifall det inte passar. Då slipper jag prova plaggen i affärerna, utan kan göra det i lugn och ro hemma.

[tags]tysta telefoner, Hälge, shopping, öppet köp[/tags]