Allmänt

Fantastiskt

Det finns flera bra saker att tala om idag:

  • Solen skiner och det är varmt!
    Inte för varmt, men lagom för att man ska må bra utomhus med kisande blick i solskenet.
  • Jag orkar läsa böcker igen!
    Det är härligt att orka ta sig igenom en hel bok – jag har saknat läsandet.
  • All disk hemma är i maskinen eller (handdiskad) i diskstället!
    Jag tog mig själv i kragen igår kväll och – hör & häpna – höll mig vaken genom hela kvällen, trots avbrott i sysslorna för TV då och då.

Det sista innebär att jag är jättetrött idag, då jag dessutom har färdig matlåda till middag. Noll tid att laga middag, alltså. Ja, OK – några minuter i mikron. Det kan bli en tidig kväll för mig ikväll istället, eftersom jag höll mig vaken länge igår.

Jag har förresten kommit på lösningen angående palten jag var sugen på igår. Kort & gott: jag kokar palt på lördag, under tiden som A byter till sommardäck på bilen åt mig! Det låter väl som en bra idé? 😉

UPDATE
Det där med sommardäck på lördag verkar gå i stöpet, då A har andra planer och är uppbokad på annan plats. Nå, i värsta fall kan jag ju faktiskt göra det själv. Jag ids bara inte. 😉

[tags]vårsol, värme, läsning, böcker, disk, trött, palt, sommardäck[/tags]