Allmänt

Version femtielva

Det är väldigt svårt att ändra på gamla dåliga vanor. Jajamensan, ni gissade rätt: jag har inte gjort någon backup av bloggen den här gången heller! *hysteriskt gapskratt*

Den här gången var det ren och skär okunnighet som ställde till det. Jag trodde jag skulle kunna gå in i efterhand, när allt var klart, och plocka ner den tidigare bloggen från “gamla” webbhotellet, för att sen flytta över den till “nya” webbhotellet. Ack vad jag bedrog mig!

Jag tänkte inte på att det är samma domän på båda. Nå, det finns säkert något sätt att komma runt det där, men vet ni vad? Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: jag skiter i det och börjar om på nytt! Eftersom jag ändå alltid skriver om samma saker, så har jag nu chansen att upprepa mig – igen. *he he* Vadå skrivit om det här förut? Bevisa det! *moahahahaha*

Jag har även gjort en välbehövlig rensning i mapparna på min dator. Där fanns flera olika versioner av WordPress i en mappstruktur som hade gjort Kurt Olsson avundsjuk. Ingen som helst logik och inte ett spår av några backuper (som nämnts tidigare…) gjorde att jag rensade flitigt.

Jag hade lite problem med själva flytten/ominstallationen, då jag inte fick mitt FTP-program att fungera. Försökte använda andra “inbyggda” FTP-program i Internet Explorer samt på webbhotellet, men de var så seeeega och gav mig bara timeout hela tiden.

Under dagen idag kom jag på vad jag gjort fel (går inte närmare in på det nu, men jag hade börjat nysta i fel ände, så att säga) men när jag rättat till detta gick allt som smort! Annars skulle ni inte kunna läsa det här. 😉  

Jag har haft sådan fruktansvärd skrivklåda flera dagar, bara för att jag inte kom åt bloggen. Nu, när allt fungerar som det ska, har jag ingenting att skriva om. Typiskt.

Jo, förresten, jag var på IKEA hela dagen igår! Det är därför jag inte haft tid att ägna mig åt bloggen och göra felsökning under söndagen. Lördag tvättade jag mellan mina datorpass, så lite nytta har jag ändå gjort här hemma.

Nu ska jag ta lite pausgympa (läs: gå ut och röka) innan jag börjar söka efter roliga plugin och peta i CSS:en. Tack för att ni väntat på mig, jag är så glad att se er igen! 😉

UPDATE
Jag behöver verkligen mer av både koffein och nikotin. Publicerade detta som en sida, istället för som ett inlägg…

[tags]backup, blogg, börja om, domän, webbhotell[/tags]