Allmänt

Första snön

Idag, eller rättare sagt inatt, har den första snön kommit! Det är med blandade känslor jag tar emot den: dels blir det ljusare ute, dels blir det halkigt.

Den första snön brukar inte bli vare sig riklig eller långvarig, men det känns ändå att vintern är på väg. Vi har nog fått en hel centimeter snö, så jag behöver inte skotta. Inte än. Om jag inte vill. 😉

Bloggen fungerar nästan perfekt nu, men jag har en och annan småsak jag irriterar mig på – men det ska jag inte berätta om nu. Vill ju inte tråka ut er fullständigt! Det tog i alla fall en himla massa timmar igår/inatt innan jag kommit så långt att jag kunde förmå mig att släcka lampan och gå till sängs. Tur jag inte har en laptop, den hade nog fått följa med till sovrummet – ja, ända ner i sängen hade den fått komma.

Kvällens projekt blir att hitta alla plugins jag behöver/vill ha. Jag har – förstås (vad hade ni väntat er?) – inte skrivit upp namnen eller sparat dem vid min rensning. En del hade jag modifierat själv, lite grann, och andra användes till helt andra saker än de från början var tänkta för.

Jo, jag vet, jag ÄR tråkig som bara skriver om bloggen hela tiden, men det händer inte så mycket annat i mitt liv just nu. Dagarna består av jobba-äta-sova-jobba-äta-sova, vecka läggs till vecka, och mycket mer än så är det inte just nu. Så känns det, i alla fall.

Det är inte höstdepression som slagit till, det är hösttristess. Därför ser jag fram emot vintern. Den är visserligen lika tråkig, men efter jul börjar det bli ljusare – och sen går det fort! 🙂

[tags]första snön, bloggen, laptop, höst[/tags]