Allmänt

…och igen…

Efter en uppvärmd middag, en cigg, en mugg kaffe, ännu en cigg och ytterligare en halv mugg kaffe är jag nu tillbaka igen. Saker och ting gick lite fel tidigare ikväll, men jag klandrar ingen. Jag gillar att köra trial-and-error för att se hur mycket jag lyckas sabotera, när det ändå inte drabbar någon annan än mig själv. 😉

Eftersom jag anser att backup är för amatörer och vägrar ta till mig goda råd, så… Tja, ni ser ju vad som hänt. Min blogg försvann igen. Jag gillar att trycka på knappar och se vad som händer. :mrgreen: Inget ont som inte har något gott med sig: jag uppdaterade till senaste versionen när jag ändå fick göra om allt.

Nog om detta för ikväll. Jag har ju tjatat om det i flera dagar nu. Vill bara passa på att säga att själva utseendet på bloggen kanske inte ändras så snabbt igen, jag kanske behåller det här temat ett par dagar. Tänkte plocka hem några plugins och testa innan jag gör om utseendet allt för mycket.

Det är t ex både jobbigt och tidsödande att sitta och översätta alla små hänvisningar i varenda fil. Ni vet: ”Posted by”, ”Next page”, ”File not found” och sådana saker. Ja, själva översättningen är inte svår 😉 men det är ett himla pillrande att hitta alla små hänvisningar som gömmer sig djupt inne i sidstrukturerna.

Hav förtröstan! Snart uppdaterar jag flitigt igen!

[tags]ny blogg, WordPress 2.6.3[/tags]

1 kommentar på “…och igen…”

Kommentarer är stängda.