Allmänt

Givetvis…

…missade jag House igår igen. Men – hör och häpna – innan programmet började hade jag hunnit programmera boxen att spela in avsnitten varje vecka, så nu får jag se dem när jag har tid och det gör inget om jag somnar. 😉

CSI (vilken variant det än rör sig om) har jag inte sett på flera veckor, då jag – av någon anledning – haft annat för mig just den tiden på måndagar. Mitt dagliga TV-tittande har fått stryka på foten för andra aktiviteter!

Ja, OK då, jag har suttit mycket framför datorn. Alldeles för mycket. Jag har inte ens packat upp min IKEA-påse än (var dit i söndags) utan bara ställt den i hallen, trots att den innehåller sådant jag suktat efter en längre tid. Har inte tid att sätta upp de grejerna just nu…

Av en vänlig och godhjärtad man  😉  har jag fått en backup på mina blogginlägg, ända från början av augusti. Jag kommer att lägga in dem här så småningom, men siktar mer på framtiden än forntiden (ja, augusti känns väldigt länge sedan, eller hur?).

Eftersom jag gillar att prova nya saker (trial and error) så måste jag försöka få igång mobilbloggande, tycker ni inte det? Jag ska bara lista ut hur det funkar och hur man får med både text & bild i samma inlägg. Något att pyssla med ikväll, alltså.

[tags]House, CSI, IKEA, backup, blogga via mobilen[/tags]

3 kommentarer på “Givetvis…”

  1. Ojdå. Du råkade visst av misstag klistra in min url när du skulle länka till den där vänliga och godhjärtade mannen. Tja, alla gör vi ju våra misstag.

  2. Therre: Japp, jag och syrran och hennes svärdotter var dit och shoppade loss!

    Jontas: Ingen är perfekt. 😉

Kommentarer är stängda.