Allmänt

Inte än

Nej, jag har inte kommit igång med mobilbloggandet än. Jag har inte ens försökt, eller ens laddat hem de plugins jag behöver till det. Som så många andra gånger kom faktiskt livet emellan. Det riktiga livet. IRL, ni vet. 😉

Det var inte så allvarligt som det kanske lät, så var inte oroliga. Jag var sen från jobbet, för jag skulle gå till päronen. (De dagar jag går dit stannar jag en stund extra på jobbet, annars kommer jag till åldringscentrat mitt i maten.) Medan jag var där dök plötsligt L och E upp.

Jag följde med dem till pizzerian och käkade middag där, samt fick med mig en extra gratis (ja, du läste rätt – det står gratis) pizza hem! Middagen imorgon är räddad! 🙂 Att jag inte hann på affären (den stänger kl 19:00) gör inte så mycket. Kattmaten räcker till imorgon bitti, så jag kan gå och handla på lunchen.

[tags]pizza[/tags]

6 kommentarer på “Inte än”

  1. Åh, vad jag blev sugen på pärontårta när du skrev päronen. Jag har aldrig ätit pärontårta, men det kanske är dags. För att fira min semester. Den som varar åtta timmar i morgon. I dag har jag bara sovit, som sig bör, när man har en fridag. Det är annat när man har semester.

  2. Du kanske inte hinner så långt om du reser någonstans under den semestern, men till Hisingen borde du kunna ta dig. Du kanske t o m hinner tillbaka hem också. :mrgreen:

  3. Du tror väl inte på fullaste allvar att jag riskerar liv och lem genom att åka till gettot på min lediga dag?! I och för sig hade jag fantasier om Ikea i dag (som ligger på Hisingen) men hörde att man bygger om och flyttat ut halva varuhuset i ett jättetält på parkeringen där man får vada i 1 dm vatten.

    Nej, det får bli kvalitetstid med Gazzy i dag. Om hon vill lämna fönstret.

  4. Micke: Jag vet faktiskt inte. Det verkar finna många varianter att göra det med.

Kommentarer är stängda.