Allmänt

Rester

Idag blev det lunch på jobbet igen. Resterna från gårdagens julbord fanns prydligt paketerade och instoppade i fikarummets kyl, så vi var många som lät oss väl smaka ännu en gång. 🙂

Nu har jag ett uppdrag kvar att göra innan jag kan gå hem för dagen. Eller, eftersom det är onsdag ska jag inte gå raka spåret hem, utan jag passerar päronen först. Sen ska jag gå hem. Om jag inte går och handlar mat först. Och köper julklapparna juniorerna ska få (nej, jag gick aldrig i fredags, även om affärerna hade kvälls-/nattöppet för julklappsshoppare).

Månntro om mitt internet och min telefon fungerar idag? Jag hann aldrig kolla i morse, och har inte varit hem på lunchen. Strömmen var borta en stund igår kväll också, ganska precis en halvtimme. Det var så sent att jag ändå var på väg att gå och lägga mig, men det är lite irriterande när den kommer och går hela tiden.

[tags]julmat, julklappar, strömavbrott[/tags]

2 kommentarer på “Rester”

  1. Trist med strömmen! Som tröst har jag gett dig en liten present i dagens blogg 😉
    *passar på att ge dig en kram innan jag får en smocka*
    Carra

  2. *flinar* Jag hann förbi din blogg innan jag kollade här! Kan inte smocka dig då jag håller båda händerna för öronen. :mrgreen: Kramar tillbaka och önskar dig en trevlig jul!

Kommentarer är stängda.