Allmänt

Omväxling

Jag var på årets revy igår, med bror L och hans E. Revyn var jättekul! 😆

Den var, som brukligt är, delvis framförd på bondska med en massa olika sketcher och inslag av varierande karaktär. (Jag är ju grovt partisk, och anser att den var bäst det året då B var med, då de körde en enda lång pjäs i flera akter, istället för en salig blandning.) Diverse ämnen från det gångna året togs upp och skruvades till ytterligare ett snäpp. Klart sevärt!

Under kvällen började det blåsa rätt ordentligt. Jag slappade en stund framför TV:n innan jag gick och lade mig, och vinden gjorde sitt bästa för att försöka trycka in vardagsrumsfönstret (det stora, mot gräsmattan) under tiden. Det var nästan så filten fladdrade ovanpå mig. 😉 I morse hade det lugnat sig, så det var riktigt skönt ute.

Det blir ingen simning för mig ikväll. Jag är inte badvänlig idag 🙄 men kanske på torsdag. Vi får se hur det utvecklar sig. Det innebär promenad istället. Jag har laddat med ljudbok och tar nog på mig broddarna också, för säkerhets skull. Eftersom det var så varmt igår att gatorna blev alldeles mosiga, så plogades de igår kväll. Det frös på under natten och var aningen halt i morse. Det kan mjukna till ikväll – vi får se. Prommis blir det ändå, i vilket fall som helst.

Våren har kommit olika långt i landet. Här droppar det från taken (om snön inte redan har rasat ner), gator och vägar med mer trafik börjar bli bara, och isvägen börjar snart bli mosig vid strandkanterna, om den inte redan har blivit det. (Det är ett tag sedan jag körde åt det hållet.)

[tags]revy, promenad, ljudbok, isväg[/tags]