Allmänt

Vet inte

Jag vet inte varför, men jag är verkligen trögbloggad under helgerna. Ja, kanske lite under veckorna också, men speciellt under helgerna. Det kanske beror på att det inte händer så mycket. Inget värt att blogga om.

Ibland får jag lite dagbokskänsla över det jag skriver. Ni vet, typ: ”idag har jag ätit gröt till frukost, korv till middag och sen såg jag TV”. Det är väl inte riktigt så jag vill utveckla mitt skrivande, om jag nu ska kalla den här bloggen för utveckling. Jag ber om ursäkt för de gånger det råkar bli så – jag försöker verkligen låta bli! 😳

Efter att ha slöat hela helgen har jag kommit fram till att jag ska börja med vårstädningen. Ta ett rum i taget tills jag gått varvet runt (och med den takt jag har när det ska städas, så är det nog dags att börja med nästa års vårstök efter det…), helt enkelt.

Inte ikväll, dock, då jag ska på andra aktiviteter som jag inte vet hur lång tid de tar. *ler hemlighetsfullt* Ni får veta mer sen. Kanske. 😉

[tags]bloggande, dagbok, vårstädning[/tags]

4 kommentarer på “Vet inte”

  1. Speciellt när det gäller städning, den näst tråkigaste jag vet. Efter att vika tvätt, förstås. 😈

  2. Själv kallar ja mig själv loppan o förväntas därför ha en del spritt i bena, o d har ja nog oxå…;-)
    Städa e skit! men d e ju kul efteråt

  3. Det blir nog bra, ska du se. Bara jag kommer igång, så blir det gjort! Dålig startmotor… :mrgreen:

Kommentarer är stängda.