Allmänt, Foto, Katter

Vårkänsla

Idag är det ett par plusgrader, och natten har varit varm. Till min stora förtjusning ser jag att snön rasat från garagetaket – äntligen!

Snön har rasat från garagetaket

Eftersom katterna brukar smyga runt garaget och göra sina behov, får jag alltid hjärtsnörp varje gång jag hör att snön dunsar i backen. Tänk om någon av dem var bredvid garaget precis när snön föll! Snabb inräkning av antalet katter och en koll ute på bron (om någon saknas inomhus) brukar lugna mig. Än har det inte hänt, men man vet aldrig. Nu behöver jag bara vänta på raset från hustaket… 🙄

Sonens bil står parkerad på gården, eftersom han är ute med skotern. Han förvarar den i mitt garage, där den både får stå ifred och ha nära till verktygen, då skoterägande verkar innebära en massa skruvande. 😉 Idag funkar dock skotern perfekt, så han har åkt iväg för att se på isracingen (för bilar) på älven en stund.

[tags]vår, snöras från taket, snöskoter, isracing[/tags]

3 kommentarer på “Vårkänsla”

  1. Ja -nu letar man verkligen vårtecken! Även om det på våra sydligare breddgrader mer är vårllökar man glädjer sig åt än att snön trillar från garagetaket.

  2. 😯 Oj, så mycket snö ni har hos er!!! Här är det faktiskt vår… barmark i trädgården, krokusarna blommar, fåglarna sjunger och vi skall få +5 grader varmt i morgon, sa de på nyheterna. Känns underbart, för den här vintern har tagit hårt på mig…

  3. Vi ligger i olika vårzoner, så enkelt är det! För mig är det främsta vårtecknet att isvägen stänger för säsongen – då är det vår! 😉

Kommentarer är stängda.