Allmänt

TGIF

Äntligen fredag! 🙂

Även denna vecka rusade iväg snabbare än en skållad råtta, så nu får jag börja planera inför helgen. Vet inte än om jag får tillbaka bilen (utlånad), men egentligen är det inte så noga. Jag har ändå inte råd att åka på shoppingrunda till Det Stora Blå Varuhuset Vid Gränsen. 😉

Däremot skulle det vara kul att få tillbaka kameran (även den utlånad). Det var länge sedan jag använde den senast (semestern i dec?) och jag har under veckan köpt senaste numret av Fotosidan.

Visst blir jag inspirerad av den tidningen, önskar mig ny kamera, funderar på vilka motiv jag skulle kunna fota på olika sätt… Sen blir det bara mina vanliga foton i alla fall. Inget speciellt med dem. Tja, som jag sagt förut, det är inte kameran det är fel på… :mrgreen:

Nå, jag kan ju alltid fixa och trixa med min stationära hemmadator. Där finns lite smått och gott att avinstallera, rensa bort och slänga. Skrotprogram jag inte använder längre, eller som jag bara provat någon enstaka gång och inte tyckt om.

💡 Kanske jag skulle formatera den, nu när alla foton är på den externa hårddisken?

Hmmm. Det tål att fundera på.

[tags]fredag, helgplaner, foto, dator[/tags]

4 kommentarer på “TGIF”

  1. Ingen bil, ingen kamera, inga pengar. Din helg verkar vara saboterad innan den ens börjat. Som jag ser det har du bara ett nöje kvar att fördriva helgen med. Hade du inte någon tvätthög någonstans som ligger och jämrar sig över sin övergivenhet?

  2. Aldrig hört talas om. Tvätt förekommer inte i det här huset. Förstår inte var du får det ifrån. 🙄

  3. Hej snigel där, nu har du väl några timmars välförtjänt vila kvar, innan du åter måste bege dig till det stora vita…
    KUL att du vill vara med i min utlottning, jag är inte förvånad; katt + bok = DU
    Tack för tipsen om att även matcha katternas färger med varandra.
    Må gott!

Kommentarer är stängda.