Allmänt

Isolerad

Jag känner mig smått isolerad och avskuren från omvärlden när mitt internet hemma har dött. Vilken tur jag kan surfa och blogga på jobbet! *harkel* (Som om jag kommit på det först nu.)

Igår hade jag svår abstinens på kvällen. Fatta hur många gånger jag kom på att jag behövde snabbkolla något på nätet?!? Som tur var kunde jag tröstäta Ballerina som motvikt, medan jag såg TV istället. (Viktigt vetande: ett trepack Ballerina måste räcka hela veckan. Vete tusan om det gör det.)

Dessutom satt jag och ringde runt till syskonen för att snabbt tala om att jag bara nås på mobilen* de närmaste dagarna. ”Snabbt” var kanske inte rätt ord, då jag nästan surrade slut på batteriet – och pengarna – i min hårt prövade mobil. Vi är väldigt pratglada allihop. 😉

Bristen på uppkoppling kvällstid har en del positiva effekter, trots allt. Jag kommer mig i säng tidigare, då jag annars brukar gå en sväng förbi datorn för att kolla mail & dyl innan jag går och lägger mig. Det vet vi alla hur snabbt det är gjort, men då passar jag på att kolla nyheter, bloggar och andra sidor också, när jag ändå sitter vid skärmen.

Vad som skulle fullända katastrofen den här veckan är om TV:n också skulle gå sönder. *ryser* Vill inte ens tänka tanken. Jag skulle bli tvungen att flytta in hos någon av juniorerna, det är ett som är säkert.

Tidigare har jag överlevt utan TV och utan internet, men inte utan båda samtidigt. Ett i-landsproblem, jomenvisst, men ack så sant.

[tags]internet, abstinens, mobiltelefon, TV, i-landsproblem[/tags]

*) Jag har telefonen via bredbandet. Utan modem – ingen telefon.