Allmänt

Tjejkväll

Inte kunde jag hålla mig från att åka buss till K för att shoppa! (Hade ni väntat er annat?)

Dock blev det – håll i er – inga böcker, även om jag var in på bokhandeln TVÅ gånger. Tro inte att jag inte var sugen, men jag besinnade mig. Böcker är tunga att bära omkring under shoppingrundan, om man inte kan gå till bilen och lasta in dem.

Däremot köpte jag en kofta. Kors i taket! Jag, som nästan aldrig hittar några kläder i affärerna, föll som en fura för den svarta koftan. Den liksom väntade på mig, då jag länge sökt en ny svart kofta att ha på jobbet.

Ja, jag vet, jag gillar inte svarta kläder egentligen, men en svart kofta är himla bra att ha på jobbet. Det går att ha vad som helst under den, speciellt de dagar jag har garderoben full med ingenting att ha på mig. Då plockar jag bara något och tar koftan över.

Min gamla svarta kofta är nu så urtvättad och noppig att jag nästan får börja gömma den under något annat, och det är inte riktigt meningen. Vilken tur att jag hittade en ny!

[tags]shopping, bussresa, svart kofta[/tags]