Allmänt

Snopen

Så snopen jag blev!

Här har jag suttit med en stor skål lösgodis och väntat på små skräckvarelser – och så kom ingen i år! Ja, ja. Det där lösgodiset är ganska väl avsmakat nu, så det är bara ”dåliga” sorter kvar. All choklad har försvunnit, liksom andra sorter jag gillar. (Trogna läsare vet att jag bara låtsas skylla på Halloween för att få tillfälle att köpa extra mycket lösgodis.)

Det har inte hänt mycket i Snigelskalet under helgen. Jag har sett mina inspelningar, vänt mig då och då på soffan, samt trampat en stig mellan soffan-kylen-kaffebryggaren. Idag måste jag ta en dust med tvättkorgen, även om jag kan komma på tusen andra saker jag hellre skulle vilja göra.

Froppisen måste få sina klor klippta. Nu fastnar hon i allt, speciellt i mig (mina kläder). Jag har själv tidigare försökt klippa klorna på henne, och lyckades knipsa av en (1). Igår försökte A och jag hålla henne, och då lyckades vi (utan att större blodvite uppstod) klippa en till. I den här takten blir hon färdig med manikyren till midsommar. Jag måste ringa och boka tid hos veterinären. En spruta lugnande medel (åt katten) skulle vara till stor hjälp.

[tags]lösgodis, Halloween, klippa kattklor[/tags]