Allmänt

Uppgraderad

Sådärja!

Nu har jag uppgraderat WP igen och dessutom lagt till den svenska språkfilen. Den gör ingen större skillnad för er, men för mig – jag lovar.

Vad har jag mera gjort idag? Tjaa… Inte mycket. Tvätten är fortfarande orörd (varför förstöra en söndag med sådana trivialiteter) men blir mer och mer akut för varje dag. Kanske imorgon. Vi får se.

Jag har återupptagit en vana sedan min långhåriga tid (oj, vad det lät länge sedan); jag har duschat och tvättat håret ikväll för att slippa göra det imorgon. Det måste vara vintertiden som ställt till det för mig – jag är så sen varenda morgon. Det ryker flex så det visslar om det.

På tal om vintertid, visst börjar det vara mörka dagar nu, speciellt om det är mulet? Det är flera gånger jag fått lämna tänt på bron när jag gått till jobbet, för det är mörkt när jag kommer hem. Snön lyser nästan med sin frånvaro. Lite grann ligger kvar, men det mesta har regnat tidigare regnat bort. Samtidigt är det bra så länge den håller sig borta, ifall jag ska kunna göra den planerade ommöbleringen i garagen.

Jag har nämligen tänkt göra ett akut ryck med B:s möbler som står i garaget där bilen brukar stå. De möblerna ska tryckas in i källaren, så jag kan ha bilen i garaget under vintern. Så är planen, vi får se om det går. Och, nej, jag tänker inte bära några möbler. Den unga damen ska få göra det, i sällskap med sin bror/någon kompis/inhandlad slav – jag bryr mig inte, bara det blir gjort. Planen är att få det gjort innan snön kommer, annars får jag inte upp garagedörren i källaren.

[tags]uppgradering WordPress, WordPress 2.8.5, tömma garaget[/tags]