Allmänt

Härligt

Nu är värmeböljan över för den här gången. Jag har lämnat fönstren öppna ett par dagar (och nätter), så i takt med att det har blivit svalare och börjat blåsa mer, har värmen äntligen lämnat huset. Det ska nog gå bra att sova inatt.

Mina jobbarkompisar har helt missuppfattat mig. Vid fikarasten nämnde en av dem något som slutade med ”…någon som aldrig gnäller är Snigel”…Vad?!? Moi? Jag talade snabbt om att det är en grov missuppfattning; jag gnäller ju jämt! Då skrattade de bara åt mig?!?

Jag hoppas verkligen att de bara var ironiska* annars är min image förstörd för tid och evighet. :mrgreen: 

Planerna inför helgen innefattar tvätt, tvätt och åter tvätt. Jag har inte börjat med tvätten än, men hoppas det går att torka (åtminstone en del) utomhus imorgon.

Morsan är flyttad till ett annat äldreboende (igår), så jag ska åka dit en sväng imorgon och se hur hon har det. Det hinner jag mellan tvättarna.

[tags]svalka, image, tvätt[/tags]

*) Jag läste tidningen och hängde därför inte riktigt med i samtalet från början.