Allmänt

Möblemang

OK – så har jag blivit en (vit) spegelbyrå och ett skrivbord (inklusive två stolar – jag kunde inte välja) rikare.

Den vita spegelbyrån kommer att göra sig bra i f d B:s rum. Jag får nog flytta garderoben som står där inne, men det är fort gjort. Den sitter inte fast, utan går att flytta till en annan vägg.

Skrivbordet kommer att hamna i vardagsrummet, där jag tidigare haft ett litet bord under fönstret. (Det bordet tillhörde B, så det försvann i samband med någon flytt eller försäljning, minns inte vilket.)

Tömningen och urstädningen av farsans lägenhet är i full gång. Jag jobbar, så jag slipper vara med, annat än vid enkla saker: överlämning av nycklar, etc. (Jag är verkligen bra på att hålla mig undan när arbete är på gång, men det är en helt annan historia.)

Vidare har jag en (svart) spegelbyrå i källaren, men den hoppas jag att B säljer. Annars kommer den också – någon gång – att kånkas upp på vinden och ställas i något av de extra sovrummen. Tills den behövs i någon lägenhet igen.

Poängen med att klämma in möbler i källargaraget är att det är lätt att bära ut (och in) möbler via nedfarten; ingen trappa, bara sluttning. Faran med att ha alldeles för gott om plats visar sig när juniorerna flyttat runt. Delar av deras bohag landar hos mig, men allt som inte försvunnit innan marknaden kommer jag att sälja på loppis… *allvarligt hot*

[tags]spegelbyrå, skrivbord, extra möbler, loppis[/tags]