Allmänt

Skräp

Nu har även jag börjat drabbas av skräp i kommentarerna. (Ni slipper se dem, då jag ställt in att kommentarer ska godkännas innan publicering, om de är från okända avsändare.) Det finns visst ett sorts spamfilter som rensar bort sådant redan innan jag ser de förtretliga spamlänkarna, men jag vill inte använda det.

Risken finns ju att vanliga kommentarer – från någon som inte kommenterat tidigare – filtreras bort, och det vill jag förstås inte! Alternativt att någon använder flera e-postadresser och filtreras som skräp.

Det är inte så många att rensa, trots allt, så jag fortsätter att rensa dem för hand. Får väl ändra mig om jag ledsnar.

På tal om skräp; det finns lite olika inställning till det… Den lilla stund jag gjorde nytta i farsans lägenhet, fanns tre personer (och tre viljor) på plats. En variant var ”det kan vara bra att ha”, en annan var ”det här kan vi väl inte slänga” och den tredje var ”bort med skräpet”. Gissa vilken som var jag? :mrgreen:

[tags]spam, kommentarer, skräp[/tags]