Allmänt

Jag ska inte

Jag har klagat och gnällt över den kalla vintern sedan i november (tror jag) – nu får det vara nog! Väderprofeterna har spått fortsatt kallt hela veckan, och det spelar ingen roll hur mycket jag än gnäller: det blir inte varmare ändå. Jag ska inte klaga på vintern mera nu!

På jobbet – på min avdelning – har två fallit bort idag. En är hemma och eldar (hon hade -39 hemma hos sig, så det finns de som har det värre än jag), en annan är på resande fot. Själv är jag den enda som inte kan skylla på bilen om det blir för kallt, men det får jag leva med.

Igår lekte jag upp batteriet i min nya mobil redan på jobbet, så det första jag gjorde när jag kom hem var att stoppa i laddaren. Idag har jag – för säkerhets skull – tagit med laddaren till jobbet.

Haha, jag har förresten kommit på varför jag inte kunde snooza väckaren i telefonen igår (eller i morse)! Visst hade jag noggrant ställt in att det skulle vara 10 min mellan snoozningarna och vilken signal det skulle vara – däremot slog jag inte igång att ringningen skulle gå att snooza. Nu är det löst, i sista sekunden, för min gamla mobil flyttar till ett nytt hem ikväll. 😉

[tags]vinter, kyla, ladda batterierna, snooza väckaren[/tags]