Allmänt

Överskott

Jag drabbades av överskottsenergi igår, p g a stort kaffeintag. Det måste bero på åldern; tidigare har jag kunnat somna även om jag druckit kaffe på kvällen, däremot har jag vaknat vansinnigt tidigt och inte kunnat somna om.

Igår var det istället läge att vrida mig likt en propeller i – i nämnd ordning – soffan, sängen och soffan igen. Jag försökte hitta så långtråkiga TV-program jag kunde, för att bli trött, men däckade till slut av ren utmattning.

Det gjorde att jag rörde mig liksom genom sirap i morse. Allt gick så tungt och trögt. Inte ens en uppiggande dusch hjälpte, jag ville bara bädda ner mig igen och soooova… Det kan förstås bero på vädret. Gårdagens solsken och värme är ersatt med snöfall, vilket gör att dagen känns så… grå. *snopen*

Dagen till ära har jag kjol* men glömde läppstifta mig innan jag gick till jobbet. Nå, om jag gräver lite i väskan så hittar jag säkert något bortglömt läppstift där.

[tags]fredag, svammel[/tags]

*) Ni förstår hur galet jag tänker? Soliga dagar måndag till torsdag, då har jag jeans. Snöfall på fredag – då tar jag kjol. Vid närmare eftertanke så tänker jag nog inte alls. Ärdetintehelgsnart? *suck*