Allmänt, Foto

Lördagsnöje

20150424_174013

Jag har roat mig – sedan igår – med att äta smörgåstårta. Och mer smörgåstårta. Och ännu mer smörgåstårta. Det finns fortfarande en stor bit kvar, men jag har ju hela helgen på mig. 😉

Annars har jag set till att hålla mig noggrant undan något vettigt arbete. Däckbyte? Äh, det kan jag göra imorgon. Om jag ids. (D v s om A kommer förbi och gör det åt mig.) Städa? Jag har bytt soppåsen i skåpet under diskbänken, det räcker. Jag tog t o m ut den till gröna tunnan direkt! (Så inte skatorna ska ge sig på den.)

Vad gör jag då? Tja… Ser TV (oväntat, eller hur? 😉 ), läser två olika böcker (en på plattan, en på mobilen), surfar på datorn – och nu bloggar jag också. :mrgreen: Jag ringde C på förmiddagen, för att kolla om vi skulle hitta på något (läs: åka till M och kolla på gardiner) men hon var precis i L. Jag har suttit på bron några stunder och försökt njuta av solen, men det blåste så jäkla kallt, så jag gick snabbt in när solen gick i moln.

Kort & gott, jag njuter av min ledighet! Vad gör ni?

[tags]lördag, ledig[/tags]