Allmänt

Ny vecka, nya tag

Någon har snott en av mina helgdagar?!? När väckaren ringde i morse blev jag nästan förvånad: är helgen redan slut? 😯 Nåja, det är bara att hugga tag i veckan och börja gnaga sig igenom den. Måndag är alltid värst, sedan får jag upp farten. 😉

Just nu är jag mellan två böcker i mitt lyssnande/ läsande. Trodde jag hittat en tidigare (av mig) olyssnad bok av Karin Slaughter, men när jag började lyssna insåg jag att jag redan hört den. Nu är jag lite vilsen mellan alla mina nedladdade böcker: vilken bok ska jag välja istället för den jag redan lyssnat på? 😳 Och vilken ska jag välja att läsa istället för att höra?*

I-landsproblem deluxe, jag vet, men det kan vara bra att ha bland alla större problem som finns i världen, eller hur? 😉

[tags]kort helg, böcker, i-landsproblem[/tags]

*) Jag brukar ha två böcker på gång, en att läsa och en att lyssna på. Den jag läser är mest avsedd för fikrumslunch, då jag inte tar med hörlurarna till jobbet.