Allmänt

Behändigt

Det var en behändig dag igår! Kursen var en kortversion av vad vi behövde kunna, och gick mest ut på att lära känna dels varandra, dels de som finns på centret. Vi hade fullt upp de timmar vi kursade, men slutade relativt tidigt. Det var mycket att ta in på en gång.

Tyvärr var jag då fortfarande proppmätt efter lunchen, och när det visade sig att kinarestaurangen hade stängt ett par timmar mellan lunchrush och middag, iddes jag inte vänta till dess. Jag var inte ens sugen på att shoppa medan jag väntade!?! Det blev alltså ingen kinamat för mig (den här gången heller)…

Gick raka spåret till bilen och upptäckte att jag var inparkerad. Jag var alltså för fet för att slippa in genom bildörren, då bilen bredvid stod alldeles för nära. *väl valda svordomar* Nå, jag är inte bangen, utan frågade en (betydligt smalare) kvinna som nyligen parkerat en bit bort, om hon kunde hjälpa mig. Jadå, hon kunde orma sig in i min bil – det var svårt även för henne – och backa ut den så dörren gick att öppna ordentligt. 😯

Lite kul , faktiskt – när jag kom till staden var jag först i fel parkeringshus, och trodde de byggt om sedan jag var där senast! 😆 Jag visste inte att det fanns två, bredvid varandra, så när jag följde skyltningen hamnade jag helt fel. Som tur var, var det första p-huset knökfullt, så jag letade mig fram till det ”rätta” p-huset – och där kände jag igen mig!

Det är alltså hundra år sedan jag parkerat inne i staden, då mina turer till L brukar passera shoppingområdet S innan jag far till B, och där blir jag kvar. Jag har inte varit in till stan på väldigt länge, insåg jag. Det fanns (och fanns inte) de affärer jag väntat mig! 😯

[tags]kursdag, kinamat, parkeringshus, shoppingrunda[/tags]