Allmänt

Små sår

Jag råkade skrapa upp ett pyttelitet men väldigt irriterande sår på ena pekfingret inne i affären under helgen. Irriterande för att det blöder så ini bomben, och pekfingrarna vill ju vara med överallt. Jag fumlade runt i väskan med andra handen och hittade till slut en våtservett* att linda runt fingret och torka bort blodet med.

Väl inne i bilen grävde jag runt i handskfacket och hittade ett plåster att sätta på fingret, för att slippa bloda ner fler ställen (eller fler kläder). Mer dramatiskt än så blev det inte, men nu har jag en liten irriterande skinnflik som tar i här & där – och jag kan inte dra bort den från fingertoppen, då börjar det blöda igen. 🙄

[tags]småsår, pekfinger, våtservett, plåster, fingertopp[/tags]

*) Jag råkade ut för samma missöde för ett par år sedan, inne i en affär, och hade inte heller då något att stoppa blödningen med. Självklart har jag plåster och pappersnäsdukar i min andra väska, inte i den jag använder just nu. Typiskt!