Allmänt

Lurväder

Vädret luras idag. Det ser soligt och varmt ut utomhus, ända tills man går ut och känner den isande vinden. Inte nog med att vinden är kall, den är även hård. Så var det med det vackra vårvädret: avnjutes bäst inomhus. 😉

Jag borde börja ha haklapp när jag äter något och fortfarande har jobbkläderna på mig. *suck* Igår gjorde jag köttbullar med sås och kokade pasta till. Tror ni inte att jag tappade en rejält såsig köttbulle, så den studsade nedför jobbklänningen jag inte bytt av mig när jag kom hem?!? Typiskt! 👿

Annars brukar jag byta om till mina slafsiga hemmakläder när jag kommer från jobbet. Ni vet, urtvättad t-shirt och noppriga joggingbrallor. 😉 Då tappar jag aldrig mat, det händer bara när jag har jobbkläderna på mig. Värst är när det händer någon av de få gånger jag äter på jobbet (jag far oftast hem på lunchen), så folk verkligen ser hur klumpig jag är. Hemma är det ingen som bryr sig, och jag brukar antingen lyckas kamouflera fläcken (mönstrade kläder är bra!) eller byta om.