Matsedel

Matsedel v 19

Måndag
Fish & chips m stekt ägg
Varm korv m bröd

Tisdag
Köttfärslåda
Hamburgare m bröd

Onsdag
Varm korv m bröd
Fish & chips m stekt ägg
Hamburgare m bröd – uppskjuten lunch

Torsdag
Karrékotletter m pot o sås
Våfflor

Fredag
Våfflor?
Fish & chips m stekt ägg?

OK, ny matsedel – som garanterat inte kommer att hållas. Det beror på vad jag hittar (på) när jag far och handlar efter jobbet idag. Rätterna kommer mest troligt att byta plats med varandra, beroende på vad jag känner för att laga till när jag kommer hem. Annars finns ju alltid smörgås att ta till… 🙄

Jag är inte alls på humör, för – håll i er! – jag fick inte tag i rätt sorts cigg i morse, och därmed är mitt humör ur fas redan innan dagen börjat. I vanliga fall röker jag ”Level menthol, de korta” men de korta var slut – det fanns bara långa kvar! De smakar inte alls samma och det har rubbat mina cirklar totalt. *vanemänniska, jomenvisst* Jag kommer nog att överleva den här dagen, frågan är om alla omkring mig kommer att göra det. 😈

UPDATE

Det tog en timme, sedan började jag byta ut/ ändra rätterna i matsedeln…