Allmänt

Typiskt

Det var väl ingen som missade att det var måndag igår? För att toppa veckan redan från början, fick jag – helt oväntat – ett brådskande arbetslass i knät, som gör att jag får skjuta allt annat åt sidan just nu. 😳 Nåja, med lite tur hinner jag ändå få klart arbetet i tid, men sedan ska det gå genom kvalitetskontrollen innan jag kan lämna det ifrån mig – senast fredag. *kavlar upp ärmarna* Det är bara att sätta igång!

Jag är dessutom inbokad på en annan avdelning under torsdagen (där far minst en halv dag) och diverse möten under veckan, både online och IRL, så jag kan inte jobba hemifrån i lugn och ro med det nytillkomna arbetslasset. Nu blir det nog en del plus på flexen, om jag ska hinna bli klar i tid? Flexplus är aldrig fel att ha! 😆

Kylan har kommit. Det är -10 grader men det snöar inte idag (inte än, men snövädret kommer under dagen). Froppisen stenvägrar att gå ut, hon är nöjd att få sitta på fönsterbrädan bredvid altandörren. Jag brukar lämna altandörren på glänt, ifall hon känner för att gå ut och göra sina behov medan jag röker, men nu räcker det att frisklufta sig på fönsterbrädet, tycker hon. Oftast hittar jag henne på badrumsgolvet, på en av värmeslingorna i duschhörnan (så hon slipper flytta på sig om jag ska på toa).

UPDATE
Oj, så det kan bli! Jag blev ”tvungen” att låna ut min bil (p g a dragkrok) under eftermiddagen, så jag akutladdade för att jobba hemifrån efter lunchen. Det fungerade faktiskt rätt bra – jag har nästan färdigt det skrivarbete jag fått i knät igår, så nu ska det bara genom kvalitetskontrollen. Ja, ja. Det blir nog bra, det här.

Det är lite jobb kvar, men jag vet inte riktigt hur djupt jag ska gräva i materialet. Jag kan hålla på hur länge som helst om jag ska gå in på alla smådetaljer, men jag har en fördel genom att kunna kika på hur andra avdelningar har gjort. En del har varit väldigt generella, andra har gått lite djupare.

För övrigt så är det nu, under eftermiddagen, ca 0,5 plusgrader och snöfall. Så vet ni.