Allmänt

Härlig helg!

Solen stekte från en klarblå himmel hela lördagen – och jag satt ute en hel timme med näsan mot solen! Lyssnade klart på boken jag höll på med, medan jag solade, diskade, lagade mat, rensade i köket – men kattsakerna står ännu kvar. Matskålarna behöver tömmas och diskas, för att inte tala om kattlådan… Men det tog emot alldeles för mycket. 🙁 Jag fixar det någon kväll under veckan istället.

Söndagen var mer mulen och ganska mycket kallare, för att inte tala om hur kallt det var i morse! I och för sig är väl inte -14 något att gnälla över, om det inte var för att jag lämnat bilen ute och fick försöka krafsa bort det tunna islagret från rutorna när jag skulle till jobbet. Rätt åt mig! 😉

Ärtsoppan är ännu inte tillagad, den får vänta till nästa helg. Jag läste på paketet att även om ärtorna är blötlagda så ska soppan koka 1-1½ timme, så det är inget jag börjar med under veckan. Till helgen – när begravningen är förbi – ska jag till B och titta på bebisen! Inte bara titta, jag ska minsann hålla henne och sniffa in babydoften också. 😉 Och då får jag även träffa de stolta storebröderna – de tog henne till sina hjärtan direkt. 🙂 Sedan kan jag koka ärtsoppan, när jag är hemma igen.