Allmänt

Fredag – eller?

Det är bra att vi fortfarande kan jobba hemifrån ibland, när arbetet passar, men jag blir grymt dagvill. 🙄 Igår hade jag måndag – efter två dagar på hemmaplan – så idag har jag förstås tisdag. Eller kanske fredag? Risken finns att jag går hit (till jobbet) imorgon och undrar var alla andra håller hus…! 😆

Idag glömde jag avdelningens fredagsmöte, släntrade iväg och hämtade kaffe medan jag funderade över varför alla dörrar var stängda… Som sagt, jag har ju tisdag idag – inte fredag. De andra roade sig med att göra kvalitetskontroller av utsändningen (”Funkar ljudet?” ”Ser alla mig?”) tills jag råkade upptäcka att min Teams-ikon blinkade förföriskt. 😳

Nåja, ordningen börjar vara återställd. Jag har en ny bok att lyssna på. Valde en gammal favoritförfattare, Tess Gerritsen, då jag hittat en bok av henne som jag inte tidigare hört. Nu lyssnar jag inte så långa stunder, typ 10 minuter åt gången under lunchen/ middagen, men den verkar lovande – precis som hennes tidigare böcker.

Planerna inför helgen består (som vanligt) av städa-diska-tvätta, sedan får jag se om något verkligen blir gjort. Jag har ju en välutvecklad förmåga att strunta i sådant. 😳 Nu borde jag försöka få ner tvätten i källaren, när jag inte har någon långsam katt att snubbla över i trappan. På tal om tvätt: jag har haft en vit (!!!) kort klänning/ lång top hela veckan – UTAN ATT SPILLA PÅ DEN!!! 😯 Det är nog läge att köpa en Trisslott, eller hur? 😉