Allmänt, Foto, Katter

Sorgligt

Nu är jag utan froppisen, som egentligen hette Pyralig. Hon blev 17 år och var sjuk de sista två veckorna. Jag hade inget val. Visst går det att få tillfällig bot, med mediciner och så, men hon var slut som artist. Det var inte samma katt som tidigare, men det har jag beskrivit i ett tidigare inlägg. Jag tog henne en sista resa till veterinären igår… 🙁 *blinkar bort tårarna*

Men! Jag hann knappt till jobbet så fick jag ett erbjudande om två samboende kattgossar, med vissa reservationer i erbjudandet – mer om detta en annan gång. 🙂 Nu ska jag ha sorgeperiod till den 18, så jag hinner skura upp kattlådan och göra undan farbror K:s begravning. Det är mycket nu, med både det ena och det andra. Men tidigt på morgonen den 19 står jag beredd igen!

Dagens planer är att ha årsmöte med facket, direkt efter jobbet, online. Lite tråkigt att inte kunna mötas ”på riktigt” (kombinerat med mat 😉 ) men det är bara att gilla läget. Snart kan vi nog börja ses IRL igen, och jag längtar faktiskt efter det. Möten online blir inte alls lika bra som när vi är i samma rum.

Idag är det dags att välja en ny ljudbok under lunchen! Jag har flera olika tips på min lista, både gamla favoritförfattare och nya stjärnor jag inte lyssnat på förut, så det blir ett svårt val – igen. 🙄

Min matsedel för veckan sprack så det sjöng om det, men jag har fortfarande kvar att koka ärtsoppan. Inte nu för att jag lagt ärtorna i blöt (vilket skulle göra mig tvungen att koka dem nästa dag) men jag är otroligt sugen på just ärtsoppa. Fredagsnöje? Helgpyssel? Vi får väl se när jag kommer igång.

På tal om att komma igång så har jag hittat – och tvättat – den svarta klänningen! Visserligen finns det fortfarande mycket tvätt att släpa ner till tvättstugan, men nu är det mest brådskande plagget klart. Resten får jag ta allt eftersom. 🙄

3 kommentarer på “Sorgligt”

    1. Tack! Det lättar, det tar bara lite tid. 🙁
      Jag gruvar mig för att plocka bort matskålarna och skura upp kattlådan, det blir så…definitivt.

Kommentarer är stängda.