Allmänt

Kärvt läge

Eftersom midsommaren tar bort 1½ dag den här veckan, blir det en kärv vecka för mig. Jag ligger efter med mycket som måste vara klart före helgen, så det är bara att sätta igång. 😳 Det är inte så att jag latat mig förra veckan, inte alls, men det ramlade in en massa brådskande ärenden som gjorde att annat fick skjutas upp. Nå, jag har ju ingen som väntar på mig där hemma, så jag kan sitta kvar längre på kvällarna (läs: fylla på flexen 😉 ).

Just idag kom båda katterna in innan jag for till jobbet, så då vet jag två som har bråttom ut när jag kommer hem på lunch. Siri har en irriterande ovana, att gå runt och skrika för full hals när hon tycker hon ska få gå ut. Nå, det går att ignorera, det är värre med terroristen som klöser mig på tårna… 😉 Honom hoppar man inte över, jag lovar.

Myggorna är helgalna i år! 😯 Jag var ut och rökte, och genast satt det flera myggor på vänster fot, men inga på höger. De såg kanske att den är mer svullen, alltså får de borra djupare (?) för att komma åt blodet. Konstigt, i alla fall. Inomhus försöker jag använda elektrisk myggdödare, och försöker komma ihåg att dra ur den när jag går hemifrån; de blir väldigt heta när de värmer upp myggplattorna. Utomhus har jag inget just nu, men det finns ett antal citronellaljus och några myggspiraler att fram vid behov. (Jag ids inte tända något om jag bara ska ut och röka, doften hinner inte sprida sig innan jag är klar och går in igen. Ju fler mygg, desto fortare röker jag. 😆 )

Veckans matsedel kommer inte att publiceras. Jag vet inte om jag har tid med något annat än fil & flingor, alternativt middagar från Grillen. 🙄 Det behöver handlas men jag har ingen aning om vad jag ska handla i matväg. Nå, jag kommer inte att svälta, jag lovar. Ni får bara klara er utan min matsedel den här veckan. 😉