Allmänt

Långa dagar

Den här veckan får långa dagar, i alla fall i början. Torsdag slutar vi tidigt och fredag är midsommarafton – och då är vi lediga! 🙂 Jag satt kvar 1½ timme extra igår och köpte mig middag från Grillen innan jag for hem. Så kan det gå när allt ska göras samtidigt och folk börjat vara lediga. Nå, nästa vecka blir lite lugnare, även om jag redan har börjar fylla en lista med saker-att-göra för nästa vecka. 😉

Sommaren verkar vara på gång? Det är inte supervarmt, men inte kallt heller. Ibland har någon åskskur dragit förbi, men det är flera dagar mellan gångerna. Nätterna är hyfsat varma så det känns som lite överkurs att ta på koftan (fleecejackan) när jag går ut och röker på morgnarna, men den är främst ett skydd mot myggen. Katterna kom in i går kväll och har sovit inomhus tills jag steg upp, så de fick slippa myggen, de också, några timmar.

Jag väntar ivrigt på att klockan ska bli 8:30, då jag ska göra en inspelning. Ja, inte en av filmerna jag tidigare hållit på med, utan en annan sorts inspelning. Jag har egentligen inte tid, men måste göra det ändå. *djup suck* Fördelen med det är att jag får stänga in mig och sitta ifred, samtidigt som jag gärna vill konferera med mina kollegor (inte om inspelningen, utan om det arbete jag egentligen vill – och behöver – göra).