Allmänt

Få se

Jag har inte sett till min svarta rökstolsdyna någonstans, fast jag har å andra sidan inte sökt så jättemycket. Den är redan borträknad – och jag hade ju en ny, vit, tjockare dyna att plocka fram ur gömmorna. 😉 Få se om den gamla dynan nu dyker upp när jag börjat använda den nya? Skulle vara typiskt.

Siri har varit ute hela natten, och bara ett par snabba svängar in i morse. Antagligen gillade hon inte den frukost som serverades, eller också har hon fullt upp med att vakta på småfåglar/ grannkatter. 😉 Whatever, hon får vara ute så länge hon vill. Idag blåser det inte lika mycket som igår och i förrgår, däremot var det bara 8 grader i morse. Hon tycker nog det är svalt och skönt ute på altansoffan.

Igår tog jag mig till Apoteket och skulle – som så många gånger förr – åka hem och äta, innan jag for och handlade mat. Ni vet alla hur det slutade? Jajamensan, jag skulle bara ”vila lite” på soffan och vaknade prick 22:00, då affären stänger. Nå, de har öppet alla dagar, jag får handla idag istället. 🙄

Jag tror jag är färdig med mina pratmanus till filmerna, ska bara låta någon annan kolla på dem först. Det är alltid bra att få någon annans input innan jag börjar jobba i skarpt läge. Jag kan ha glömt något viktigt – eller broderat ut texten alldeles för mycket… Just det momentet är jag bra på; när jag väl börjar surra är det svårt att få stopp på mig. 😉

Eftersom jag fick mersmak av förra ljudboken (debuten) jag lyssnat på, så fortsatte jag med nästa bok i serien (?) av samma författare: ”Akrobaten” av Anders Sundkvist. Jag har nyligen börjat och har inte hunnit så långt in i berättelsen, men den verkar helt OK. Flera parallella handlingar som kommer att knytas ihop på ett snyggt sätt i slutet (förväntar jag mig).

Onsdag idag. Jag har varit helt dagvill hela veckan och är nu inne på min typ andra onsdag, efter två tisdagar, och en eeeevighetslång måndag. 🙄 Ingen ordning på min tidsuppfattning än så länge, men ge mig ett par veckor till i selen så har jag fått dagarna rätt. Förhoppningsvis.

UPDATE
Det är inte bara jag som är dagvill… Jag har bokat in ett möte imorgon och fick idag ett svar från en av de kallade – som undrade vad vi diskuterat under mötet. 😆 Hon var före sin tid, minst sagt!

Siri får fortsätta att vara utomhus även under em, då hon inte alls ville komma in. Däremot är hennes tracker inomhus (på laddning) tills jag kommer hem igen, så nu har hon möjlighet att gå åt något oväntat håll. 😉 Jag misstänker att hon inte tänker lämna altanen, men man vet ju aldrig.