Allmänt, Foto

Fredagen den 13:e

Jag tror faktiskt inte att jag kommer att drabbas av ovanlig otur just idag, men lite kul är det att just fredagen den 13.e följt oss genom århundraden som en otursdag. Bara för att korsriddarna råkade illa ut fredagen den 13:e oktober 1307 behöver det inte betyda att alla andra också gör det, eller hur? 😉

Dagen började svalt, ca 10-11 grader, men utan nederbörd. Skönt, jag sover fortfarande med öppet fönster och takfläkten igång men får nog snart sluta med det. Den röda kattsvansen missade Siri totalt; hon var ute på morgonen, men hann komma in igen och gå upp och lägga sig, innan Simba promenerade förbi. 😆 Hon brukar sitta i fönstret och kolla åt hans håll, man vet ju aldrig när han behagar dyka upp.

Helgens Planer är inte klara än men det blir nog som vanligt; jag tar inte många steg utanför hemmet. Det är kattutställning i L både lördag och söndag, och jag är grymt sugen att åka dit, men tyvärr har jag ordentligt onda knän just nu. (Jag har med mig kryckan idag igen.) Nå, plötsligt händer det – jag kanske får ett frispel och åker dit ändå, hur ont jag än har? Jag skulle vilja åka till IKEA också, jag hittar ständigt nya saker jag villhöver därifrån. 😉

UPDATE
Nu är sommaren över: grannarna har monterat ner mygghuset. 😉 Siri var ute och såg intresserat på, men hon gick inte dit och inspekterade när de var färdiga. Istället tog hon en prommis åt det håll Simba bor, så hon ville väl ha sällskap. Lillgumman!

Eftersom det är fredag-ljuvliga-fredag, och jag inte känner för att ställa mig vid spisen idag (heller), så är risken stor att jag lagar middag på Grillen istället. 😉 Inget är bestämt än, jag kan hinna ändra mig innan arbetsdagen är slut. Man måste ju få frossa lite grann då och då, eller hur?