Allmänt

Freeedag!

Så gick den här veckan till ett slut, den också, precis som alla andra veckor. Jag missade att gomorra åt M och L i morse, då jag – under över alla under – var för snabb. Hann ut att morgonröka innan de dök upp! 😯 Annars brukar jag missa dem för att jag är för sen.

Inför helgen har jag inga speciella Planer, då det ändå inte brukar bli något av dem. Jag borde försöka få in dynorna från altansoffan ikväll eller senast imorgon, då väderprofeterna visat snö (!!!) på söndag. Om jag ska ranta iväg åt något håll bör jag alltså ta det på lördag, då jag inte bytt till vinterdäck än. Vilken vecka som helst… 🙄 För övrigt var det ingen frost i morse, så natten har varit varm.

Igår hade jag vansinnigt ont i hela högerbenet, ända från höften ner till fotleden. Jag kunde knappt ta mig fram, och det gjorde ont även att ligga ner. 😯 Det var bara att plocka fram kryckan igen – jag har varit utan några dagar – för att alls kunna gå. Nu känns benet bättre men jag tror det belastas fel om jag haltar för mycket, d v s går utan krycka för mycket. Men det är ju för vänsterknät jag använder kryckan? Whatever. *rycker på axlarna*

Min nedräkning till pensionen går sisådär. 😉 Av någon anledning får jag för mig att det är 2 år och 10 månader kvar, men det är ju 2 år och 8 månader! 🙂 Jag tror det beror på att jag räknar på fingrarna och ”får 2 över”, så då drar jag 2 från 12 – ett år har ju 12 månader – istället för att inse att jag har 10 fingrar, alltså ska det vara 8.

Jag ska hålla ett möte med webbredaktörerna idag, då A – som annars håller i dessa möten – är på annat. Ja, ja. Det går nog bra ändå. Jag måste bara gå till lokalen typ en kvart i förväg för att försöka lista ut hur jag ska koppla upp min laptop mot den stora skärmen vi ska använda. 😳 En del ska vara med online, andra kommer till lokalen.

UPDATE
*pustar ut* Mötet med webbisarna gick alldeles utmärkt! Jag visade, tjatade, och tog emot frågor och förslag. Det var intressant att höra om deras upplevelser, och flera fick aha-upplevelser; ”det var så man skulle göra”. Nåja, det dröjer till nästa gång. Det här mötet utlystes typ ett halvår i förväg, men jag ska vänta tills vi haft ett annat möte (om ungefär samma ämne) innan jag bokar nästa.

Jag klarade mig utan krycka under fm, men nu efter lunchen fick den följa med till jobbet. Det har börjat värka i hela benet igen, så jag får inte glömma att fara förbi till Apoteket och köpa mer Alvedon. Annars blir det en bedrövlig helg. 🙁 Typiskt! Lagom tills jag blir ledig blossar värken upp, värre än någonsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *